Advies

Ontwikkelingen gaan vandaag de dag razend snel. Automatisering en digitaliseringen nemen hand over hand toe en zorgen voor een overvloed aan, al dan niet, betrouwbare informatie. Nieuwe wet- en regelgeving kondigt zich dagelijks aan en wordt steeds ingewikkelder. De overheid blijft aangeven dat zij streeft naar lastenverlichting maar in de dagelijkse praktijk komt hier weinig tot niets van terecht. Sterker nog, zij legt u als ondernemer meer en meer regels en verplichtingen op. U wordt geacht van deze regels kennis te nemen, er naar te handelen en alle opgelegde verplichtingen na te komen terwijl u waarschijnlijk de handen al meer dan vol heeft aan het runnen van uw onderneming, uw winkel of uw praktijk.

Gelukkig staat u er wat dat betreft niet alleen voor. U kunt als ondernemer terugvallen op ondernemers die van het bovenstaande hun beroep hebben gemaakt, Van de Wiel & Van der Wielen Accountants Adviseurs. Onze dienstverleners staan u graag met woord en daad bij. Met een luisterend oor of met een actueel advies, maar altijd met verstand van zaken. Met drive. 

Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van accountancy, fiscaliteit en advisering met betrekking tot strategie, herstructureringen en overnames, ondernemingsvormen, financiële planning, estateplanning, oudedagsvoorzieningen en pensioenregelingen, financieringen en personeelsmanagement. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het voeren van uw loon- en financiële administratie. 

Meer weten?

Heb jij de drive?

Wij hebben op dit moment geen vacatures. 
 

Heeft u een vraag?

Bel 0412 64 11 10