Salarisadministratie

Van salarisstrook naar personeelsbeleid. Uw volledige salarisadministratie voeren wij graag voor u uit. Het enige dat u hoeft te doen is uw maandelijkse mutaties naar ons toe te sturen. De rest doen wij, zonder dat u er nog omkijken naar heeft.

Iedere ondernemer die personeel in dienst heeft kan niet buiten een goede loon- en personeelsadministratie. Bij het aannemen, in dienst hebben en houden en eventueel afscheid nemen van personeel komt heel wat kijken. Als werkgever heeft u te maken met een breed scala aan regels en wetten. Daarbij volgen veranderingen op het gebied van arbeids-, fiscaal- en sociaalrecht zich in hoog tempo op. Al met al is de loonadministratie een complexe materie. Onze medewerkers zijn zich hiervan bewust en volgen de ontwikkelingen op de voet.

Actueel en alert
Jolanda van Leuken is bij ons kantoor verantwoordelijk voor de loonadministratie. "Je hebt in mijn functie niet alleen dagelijks contact met klanten maar ook met verzekeringsinstanties, de arbodienst en de belastingdienst. Daarbij is op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen erg belangrijk als je de klant goed wilt bedienen. Dit heeft bij ons kantoor de hoogste prioriteit."

Cliënten die graag hun eigen loonadministratie willen voeren op het tijdstip en de plaats waar het hen uitkomt kunnen gebruik maken van de mogelijkheid die ons kantoor biedt op het gebied van loonadministratie via internet.  

Meer weten over salarisadministratie of onze online services?

Heb jij de drive?

Wij hebben op dit moment geen vacatures. 
 

Heeft u een vraag?

Bel 0412 64 11 10