Ons kantoor

Van de Wiel & Van der Wielen Accountants Adviseurs is een modern en professioneel accountantskantoor dat werkt voor een breed scala van relaties uit het MKB, de not-for-profit sector en vrije beroepsbeoefenaren. Het kantoor is in 1993 opgericht en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gewaardeerd accountantskantoor met een sterke naam in de regio. 

In alle contacten met onze cliënten kiezen wij voor een persoonlijke benadering. Cijfers zien wij namelijk niet als een doel op zich, maar als een uitgangspunt om te komen tot een stevig advies waarbij we pro-aktief en alert inspelen op de ontwikkelingen bij onze cliënten. Er wordt binnen ons kantoor gewerkt met de modernste hard- en software. De automatisering is volledig extern ondergebracht waardoor onze servers voor onze klanten en onze medewerkers vanaf elke werkplek met een internetaansluiting 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn. 

Onze mensen
Ons team bestaat uit accountants, belastingadviseurs en gekwalificeerde medewerkers die in uw vragen en problemen een uitdaging zien en uw belangen altijd naar beste vermogen zullen behartigen. Naast een goede basisopleiding (veelal HBO of academisch) besteden wij veel aandacht aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling. De veranderende wet- en regelgeving volgen wij op de voet, zodat wij u adequaat kunnen adviseren.

Onze accountants zijn allen lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Dit houdt in dat zij gehouden zijn aan de, voor de NBA-leden geldende gedrags- en beroepsregels (VGBA). Daarnaast is op onze accountants het tuchtrecht van toepassing.

Om ons heen
Ons kantoor is lid van de VAA-groep. Dit is een samenwerkingsverband van vier kantoren, waarin met name de praktische kant van de bedrijfsvoering is ondergebracht. Hierbij moet u denken aan automatisering, opleidingen, personeelszaken en kwaliteitsbeheersing. Naast ons kantoor bestaat de VAA-groep uit Van Elst & Oosterbaan Accountants te Leeuwarden, VANNU Accountants te Beverwijk en Ross & Partners Accountants Belastingadviseurs te Utrecht.

Volg Van de Wiel & Van der Wielen op Twitter: @vdW_vdW

Heb jij de drive?

Wij hebben op dit moment geen vacatures. 
 

Heeft u een vraag?

Bel 0412 64 11 10